top of page

Over Sashj

Het atelier is voor iedereen toegankelijk wanneer je een gezellige qualitytime-avond wil, maar dan net even op een andere manier.

 

Creativiteit en gedrevenheid gecombineerd met een ultiem huiskamergevoel, gezelligheid en even tijd voor jezelf of met anderen is wat het Atelier onderscheidend maakt van een normale naailes.

 

 

 

 

Mijn gedachten achter Sashj Atelier

In het moderne digitale tijdperk van ipad, computer en televisie, ga ik met het atelier terug naar de basis van het bewerken van textiel gegoten in een modern jasje. 

 

Sashj is geen atelier waar we ingewikkelde colberts of mantels maken of waar je een opleiding kunt volgen tot coupeuse. In het atelier gaat het erom dat je jezelf verbaast en je de mogelijkheid hebt je te ontwikkelen vanuit je individuele naaitalent!  Ervaar dat je met vrolijke stoffen, linten, garens en eenvoudige naai- en haaktechnieken de leukste dingen kunt maken.  Zo krijgen tweedehandsjes een nieuwe eigentijdse look. Het rokje wat nooit paste, maak je nu zelf met behulp van een basispatroon geheel op jouw maat. En vergeet niet die tas die niemand heeft en je dit keer geen tientallen euro's zal kosten. 

 

In het atelier is iedereen welkom. Heb je veel ervaring, sluit dan vooral aan voor een ontspannen avond. Heb je geen ervaring met een haaknaald en/of een naaimachine, zal ik je helpen met je eerste steken tot je eerste succesvolle project.  

 

Naast de open atelier-avonden organiseer ik diverse workshops en uitjes voor jong en oud, kijk hiervoor op de agenda en bij de workshops en events

 

bottom of page