top of page

Inloop Atelier

Wil je iets maken van die mooie stof die al zo lang in de kast ligt of heb je nog niet voldoende ervaring om zelfstandig iets te maken? Tijdens het Inloop Atelier staat de deur open voor iedereen die graag gebruikt maakt van de faciliteiten en/ of de ondersteuning.

 

Met de knipkaart beslis jij wanneer je komt! 

 

Je bent van harte welkom. Koffie, thee en iets lekkers staan voor je klaar. 

Onderstaand kun je zien wat er allemaal mogelijk is en wat het atelier te bieden heeft. 

 

Tot Dinsdag!!

     Kids      18:30- 20:00 uur

     Volw    20:15- 22:15  uur

Naaien
Naaien

Tijdens de open atelieravonden beslis je zelf wat je wil maken. Het is dus afhankelijk van je niveau waarmee je aan de slag gaat.

Wij zijn er om je te begeleiden, de basistechnieken te leren en je alle tips en trucs te geven die we in huis hebben, zodat jou project een succes wordt.

 

In het atelier heb je de beschikking over een aantal naaimachines en staat er voor de afwerking een lockmachine. Werk je liever op je eigen machine, kan dat natuurlijk ook.

 

Om tijdens het naaien niet ineens te moeten stoppen omdat je niet alle fournituren gekocht hebt, is erg hinderlijk. Geen nood...het Atelier de basisfournituren en diverse stoffen in huis die je uit de brand halen. Niks wat je creativiteit in de weg mag staan!!

 

Verfrissende ideeen doe je op in de diverse bladen en boeken met tal verschillende patronen voor iedereen wat wils.

Enkele namen  van de modebladen zijn; La victor maison, Burda, Knip en Knippie.  

 

Schikt de dinsdagavond je niet, kijk dan in de agenda naar de diverse workshops die gepland staan.

Borduren
Borduren

Het atelier beschikt over 1 borduurmachine. Met de machine is het mogelijk om teksten in diverse lettertypes, patronen en zelf eigen ontwerpen te borduren. Mocht je in het atelier niet het juiste patroon vinden,  op internet zijn tal van leuke patronen te vinden die je vaak gratis (freebies) kunt downloaden. 

 

Wanneer je tijdens één van de avonden gebruik wil maken van de borduurmachine neem dan even contact op, zodat we de voorwaarden van het bestand kunnen doornemen.

 

 

 

 

 

 

Haken
Haken

Haak je graag, maar wil je niet alleen zitten te haken? Sluit dan gezellig aan op de Open Atelier avond. Ik heb een heerlijke stoel waar je lekker in kunt wegzakken en kunt genieten van de gezelligheid en een kopje thee. 

 

Voor de nodige inspiratie zijn er verschillende boeken die je kunt inzien en is er een klapper ter jullie beschikking met diverse patronen. Genoeg om leuke ideetjes op te doen!

 

Wanneer je niet kunt haken ben je natuurlijk ook van harte welkom. Ik leer je graag de basistechnieken van het haken tijdens een Open Atelier avond of tijdens een workshop

 

Dus ervaren of niet, meld je aan voor een avondje open atelier of kijk in de agenda voor de workshops en evenementen.

 

 

Sashj-kast
bottom of page