top of page

Archief Nieuwsbrieven

Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Schrijf je snel in op de homepage

Tip voor Sint...

 

Kado-bon voor de feestdagen                                                                                                               

Een leuke tip voor de Sint of de Kerstman is een kado-bon van Sashj Atelier. De bonnen zijn voor alle beurzen en voor iedereen. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een origineel kado......... kijk in de agenda wat de mogelijkheden zijn!!  Ik zal ervoor zorgen dat het feestelijk verpakt wordt.  

        <<Bestellen                                                          

 

Foto's kijken...


Na de vakantie maakte Sashj een vliegende start met de opening van de kinderboekenweek, een tweede haakevenement en wederom een succesvolle Sashj ontmoet bij kinderboekenwinkel de kleine Tovenaar. 

Op de open-atelieravonden startte maar liefst twee nieuwe naaisters en ook een moeder met haar dochter sloten aan om half zeven op de kids open-atelieravond.

Neem snel een kijkje bij de foto's op de website!!

 

De adjudanten van Prins TheikeI

 

Begin oktober werd Sashj benaderd om te ondersteunen bij het ontwerpen van de pakken van de adjudanten van Prins Theike I. Na een avondje brainstormen met de moeders van Thomas, Tycho en Theike is er hard gewerkt. Sashj verzorgde het borduurwerk en de moeders maakten het verder tot een groot succes...Oordeel zelf maar...

Eine Sjoone Vastelaovend

 

Metamorfose

 

Eindelijk is het zover en kan ik jullie met trots het tweede vertrek van het atelier laten zien. Eind 2013 werden de muren geverfd en behangen en kreeg ook dit gedeelte een mooie vloer. De relax(e) stoel onder de ladder geeft de gelegenheid om even te bladeren in de diverse boeken om ideetjes op te doen.

Even voorstellen 

 

Ik ben Saskia Beckers, de oprichtster van Sashj en ik woon in Roermond. 

Als klein meisje keek al over de schouder van mijn moeder, hoe je van een lapje stof iets kon maken. Nu zoveel jaren later wilde ik graag iets voor mezelf beginnen en anderen meenemen in een een wereld waar quality-time, creativiteit en gezelligheid voorop staan. Op het terras met een glaasje wijn ontstond de naam Sashj en het idee om een atelier te beginnen in een huiselijke sfeer. 

Naast het atelier werk ik voor een franchise organisatie in de apothekenwereld en ben ik zeer ondernemend met vrienden. 

bottom of page